Идеята за прераждането интригува човечеството от векове. Въпреки че няма научни

...
Идеята за прераждането интригува човечеството от векове. Въпреки че няма научни
Коментари Харесай

Бърз тест: коя е грешката от минал живот, която трябва да поправите

Идеята за прераждането интригува човечеството от векове. Въпреки че няма научни доказателства в поддръжка на концепцията за предишните животи, доста хора имат вяра, че са изживели такива и даже се пробват да получат достъп до мемоари от тях.

Тази доктрина нормално се свързва с избрани духовни и религиозни обичаи, като индуизма, будизма и някои вярвания от по-модерни времена.

Концепцията за предишните животи може да се пояснява по разнообразни способи, вариращи от дословна религия в прераждането на душата до по-метафорични тълкования на концепцията за минали прекарвания, които въздействат на сегашния ни живот.

Независимо до каква степен вярвате в другите тълкования на тематиката, през днешния ден ви предлагаме един бърз метод да се доверите на интуицията си и тя да ви подскаже кои са неосъзнатите модели на държание, които е добре да измененията.

За да извършите този тест, погледнете изображението по-долу и оставете погледа ви да се спре върху една част от него.

 прераждане iStock

А в този момент проверете в галерията какво разкрива за грешките ви от минал живот вашият избор:
 Провери коя е грешката от минал живот, която би трябвало да поправиш  Провери коя е грешката от минал живот, която би трябвало да поправиш  Провери коя е грешката от минал живот, която би трябвало да поправиш  Провери коя е грешката от минал живот, която би трябвало да поправиш
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР